Droom Deal Dagen

Boek tot/met zondag de 27e april uw speciale verblijf: De kamerprijs is zo aantrekkelijk dat u misschien zelfs meer dan 1 keer wilt verblijven tussen 1 mei en 30 juni. Boek nu de Droom Deal Dagen, er is een beperkt aantal kamers beschikbaar!

Voorwaarden
 
  
 
Green Stay is een win/win

Wilt u lekker weg voor het weekend of bent u op zoek naar een kamer voor uw zakenreis? Nu kunt u geld besparen en tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn.

Bespaar 10% op uw verblijf
en tegelijkertijd
gebruikt u minder water, energie en schoonmaakmiddelen


Indien u 2 of 3 nachten verblijft, bespaart u op uw kamer kosten doordat u geen gebruik maakt van de schoonmaakservice voor uw kamer; alleen uw bed wordt netjes opgemaakt.

Voorwaarden
 
  
 
Extra genieten! Jij verblijft, Golden Tulip betaalt

Beleef een extra nacht! Verblijf 3 nachten: Betaal er slechts 2 want 1 nacht geeft Golden Tulip u kado.

Voorwaarden
 
  
 
Verblijf langer en bespaar meer

Verblijf 4 nachten en betaal er slechts 3! Geniet u niet alleen MEER, maar bespaart u ook MEER bij Golden Tulip!
* Om te profiteren van dit aanbod dient u het Stay More, Save More tarief te boeken. Andere tarieven kunnen ook beschikbaarheid hebben, zoals het Book & Stay tarief of het Prepay & Save tarief.

Voorwaarden
 
  
 
Prepay & Save

Bent u er zeker van dat u een verblijf gaat boeken en achteraf de reservering niet hoeft te wijzigen? Boek dan nu en bespaar door vooruit te betalen! Maak gebruik van de gelegenheid en ontvang een speciale korting op de best beschikbare prijs!
* Om te profiteren van dit aanbod dient u het Prepay & Save tarief te boeken. Andere tarieven kunnen ook beschikbaarheid hebben, zoals het Book & Stay tarief of het Stay More, Save More tarief.

Voorwaarden
 
  
 
Take a Break arrangement

Wilt u er lekker tussenuit om even te ontspannen en alleen maar te genieten van uw rust? Kom dan naar Golden Tulip Strandhotel Westduin. U kunt gratis parkeren en er is gratis Wifi en Nespresso op uw kamer aanwezig. Tijdens uw verblijf zult u genieten van de Zeeuwse gastvrijheid van het hotel en gezellige omgeving.
 
  
 
3daags Hemelvaart- en Pinksterarrangement

Wij hebben een prachting Hemelvaart- en Pinsterarrangement voor u samengesteld; 3 dagen genieten aan de kust inclusief ontbijt en 2x een heerlijk 3-gangen diner met seizoensgebonden producten.
 
  
 
4daags Hemelvaart-en Pinksterarrangement

Boek het 4-daags Hemelvaart- en Pinksterarrangement en betaal voor de 3e nacht slechts € 97,50 in plaats van € 112,00 per persoon per nacht.
 
  
 
Fietsarrangement

Fiets langst de prachtige Zeeuwse kust en bezoek Vlissingen, Middelburg of Domburg. Ons hotel ligt direct aan fietsknooppunt 81 waar er diverse fietsroutes gereden kunnen worden. Dit arrangement is inclusief 2x 3-gangen diner, een dag fietshuur en een fietsroutekaart.
 
  
 
Piet Hein Strandarrangement

Genieten van het prachtige Zeeuwse strand in combinatie met de luxe van een viersterren hotel! Het Piet Hein Strandarrangement bestaat uit 2 overnachtingen inclusief ontbijt, 1x een 3-gangen diner bij Strandrestaurant Flavours in het hotel en 1x een 3-gangen diner bij strandpaviljoen Piet Hein.
 
  
 

 
American Express
American Express

In samenwerking met American Express, presenteren wij met genoegen een speciale aanbieding voor American Express kaarthouders.
* Maak gebruik van ons exclusieve aanbod van 31/12/2014.
 
  
 
Golden Tulip Strandhotel Westduin Vlissingen - Westduin 1 - 4371 PE - Vlissingen - Nederland
Tel: (31 118) 552510 - Fax: (+31) 118552776 - Email: info@goldentulipwestduin.nl
www.goldentulip.com | Disclaimer | Sitemap | Onderdeel van Golden Tulip Hospitality Group